FC Thy Piger med fokus på at blive hurtigere

Hurtighed og løbeteknik var i fokus da omkring 65 FC Thy Piger for nyligt fik inspiration udefra af en løbetræner.

Træner på dagen, som fandt sted i forbindelse med en træningsweekend forud for sæsonstarten, var løbecoach Peter Liljensten fra København. Han har en baggrund i atletikkens verden, men arbejder nu meget med at træne børne- og ungdomsspillere i en række sjællandske fodboldklubber.

– Det handler om at arbejde med smidighed, arbejde med sin løbeteknik for i sidste ende at optimere sin løbestil, så du bliver i stand til at minimere de bevægelser, der bremser din fremdrift i kroppen under løb, forklarede Peter Liljensten under et oplæg som piger, trænere og forældre fik, inden turen gik ud på banen for at prøve øvelserne og teknikken af i praksis.

– Det med at blive bedre og dygtigere handler om at arbejde med sig selv og selv have viljen til at ville forsøge at blive bedre. Det har vi fået et indblik i i dag, sagde Bent Andersen, formand for FC Thy Piger ovenpå dagen, hvor FC Thy Piger fik fyldt på inspirationskontoen.

Dagen med Peter Liljensten lod sig gøre med midler fra de 100.000 kroner som FC Thy Piger vandt med Danskernes Idrætspris. Tidligere på året havde forældre i klubben under et forældremøde haft mulighed for at komme med forslag og ideer til initiativer til gavn for pigerne og deres fodbold og et gennemgående ønske var at hente inspiration udefra til både trænere og piger

Forfatter

Related posts

Top