FC Thy Piger fejret af borgmesteren

Den røde løber var rullet ud og der var sodavand og pindemadder til alle da 65 FC Thy Piger, trænere og medlemmer af klubbens samarbejdsudvalg tidligere på ugen var til en festlig lykønskning på Rådhuset i Thisted.

Kommunen ville med invitationen fejre at FC Thy Piger lørdag den 6. januar modtog Danskernes Idrætspris ved den store prisuddeling, Sport 2017, i Herning. Prisen er på 100.000 kroner. Fodboldinitiativet i Thy vandt foran 229 andre indstillede idrætsinitiativer og det fremhævede borgmester i Thisted Kommune, Ulla Vestergaard, som noget alle kan lære af:

– Jeg kom i forbindelse med at I vandt Danskernes Idrætspris til at tænke på Pippi Langstrømpe. Når hun stod overfor at skulle gøre noget, hun ikke havde prøvet før så sagde hun: “Det her har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert”. Det er sådan, I er gået ind i den her opgave med at samle fem klubber om at skabe fodboldtilbud for pigerne, og I har fået skabt noget, som andre nu lægger mærke til. Det skal I alle være rigtig stolte af, lød det blandt andet fra Ulla Vestergaard, da hun holdt tale til både piger og ledere.

Også formanden for Børne- og Familieudvalget Søren Kanne Zohnesen, Eliterådsformand Preben Dahlgaard og Steffen Kjær Thiesen, der er formand for folkeoplysningsudvalget holdt hyldest-taler til de fremmødte. Der blev hygget, grinet og snakket ved bordene og de mange fodboldspillere fik endnu en stor oplevelse i en uge, hvor opmærksomheden om klubben har været massiv.

 

Forfatter

Related posts

Top