FC København gæster Thy d. 9. november

Det hører til sjældenhederne, at en Superligaklub skal spille på Sparekassen Thy Arena – og endnu sjældnere, at FC København, de nuværende danske mestre, gæster Thy. De to klubber har blot mødt hinanden en enkelt gang før, hvilket var tilbage i 2006, hvor der fandt en regulær folkefest sted på Sparekassen Thy Arena. Denne folkefest håber Thisted FC at gentage, når de d. 9. november inviterer de mange thyboer til fodbold.

Håber på en gentagelse

Tilbage i 2006 endte kampen mellem de to klubber 1-1 i ordinær, hvorefter FC København sikrede sig sejren efter straffesparkskonkurrence. Stemningen var euforisk, da der dengang blev sat tilskuerrekord – en tilskuerrekord, der stadig står ved magt – med hele 5813 tilskuere på lægterne.

Tilskuerantallet, samt et resultat på 1-1 i ordinær spilletid, er noget også Thisted FC ville byde velkommen.

– Vi ser frem til at samle vores sponsorer, fans og andre interessenter til en fodboldfest på Sparekassen Thy Arena. Vi håber på en masse folk på lægterne, og et antal, der nærmer sig de 5000, ville være helt fantastisk. Og så har vi jo set tidligere, at alt kan ske i pokalturneringen rent resultatmæssigt, fortæller direktør Peter Friis.

En fyldt lounge og udsolgte siddepladser
Thisted FC kunne allerede i forrige uge melde ud, at loungen, der er navngivet Redoffice Konpap-loungen, er udsolgt forud for kampen mod FC København. Her inviterer Thisted FC og TFC Erhverv nemlig til erhvervsarrangement som blandt andet indeholder et indslag med det populære lokale band MD-Duo.

– Vi glæder os til at byde velkommen til en udsolgt Redoffice Konpap-lounge forud for kampen mod FC København, hvor vi i samarbejde med lokale medlemmer af TFC Erhverv knokler hårdt for at få stablet en sublim aften på benene for vores gæster, tilføjer Peter Friis.

Tribunen på Sparekassen Thy Arena blev også hurtigt udsolgt, hvorfor der nu kun er mulighed for at erhverve sig en ståplads, når startfløjtet lyder d. 9. november kl. 18.00. Disse billetter kan erhverves på Thisted FC’s hjemmeside.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter
Top