Familie fra Mors vandt Danmarks SJOVESTE Sommerferie

For noget tid siden afsluttede Radio Limfjord en konkurrence hvor præmien var Danmarks SJOVESTE Sommerferie til en værdi af 20.000 kr.

Det blev familien Rørbæk fra Mors der løb med præmien, som blandt andet indeholdt billetter til Langelandsfestivalen som er i fuld gang i denne uge.
Vinderfamilien har aldrig før været på Langelandfestivalen som bryster sig af, at være 100% familiefestival. Men noget tyder på, at det ikke bliver sidste gang de tager afsted:

Udover billetter til Langelandsfestivalen har familien også fået stillet en splinterny Toyota til rådighed samt brændstof, et luksustelt de kan overnatte i plus billetter til Egeskov Slot, GorillaPark og Segway Langeland.

Flere konkurrencer i vente
Programafdelingen på Radio Limfjord arbejder hele tiden med at udviklle af nye konkurrencer.
– Netop nu, er vi ved at klarlægge hvem vores næste store konkurrence skal henvende sig til, og så bliver præmien selvfølgelig tilpasset derefter.  Jeg kan ikke fortælle så meget om det endnu, men jeg kan da godt afsløre, at vores næste store konkurrence kræver, at man ikke har flyskræk, fortæller Leon Sørensen fra DenBedsteMorgen.

Forfatter

Related posts

Top