Falck overtager lyntest-opgave

Falck fik i weekenden besked om, at virksomheden alligevel kommer til at lynteste borgerne for statens regning, efter at SOS International har mistet opgaven.

Virksomheden begynder allerede på opgaven i dag mandag i næste uge, mens SOS langsomt udfases. Næste mandag er Falck på fuld kapacitet, fortæller ambulancedirektør i Falck Jørgen Mieritz, der vurderer, at op til 2000 medarbejdere skal findes.

– Nu er vi blevet bedt om at hjælpe igen, og det er naturligvis en speciel situation. Vi mener, vi kan gøre en forskel, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, og vi har erfaringen. Nu skal vi til at ansætte måske over 2000 til opgaven, fortæller han.

Det er i Region Midtjylland, Nordjylland og Sjælland, at Falck overtager opgaven. SOS International vil hjælpe til med egne medarbejdere i løbet af den næste uge, men fra 15. januar overtager Falck altså hele opgaven.

Falck hjalp med lyntest i december og januar, hvor virksomheden havde 49 lyntestcentre og testede over én million borgere, men virksomheden tabte udbuddet fra 1. februar til blandt andet SOS International.

Regionerne har nu stoppet samarbejdet med SOS International grundet en række problemer med underleverandøren Medicals Nordic.

/ritzau/

LÆS OGSÅ:

Regionsrådsformand om SOS International: – Under al kritik

Foto: Falck

Forfatter

Related posts

Top