Færre nordjyske arbejdspladser under Helle Thorning-Schmidt

Er der skabt flere arbejdspladser under den nuværende regering eller ej?

Det mener man i regeringen, men det er Venstre langt fra enige i.

– Helle Thorning-Schmidts regering praler med, at der er skabt flere arbejdspladser. Det er også rigtig nok, men udviklingen er gået fuldstændig udenom Nordjylland – virkeligheden her, er desværre den stik modsatte. 1.695 nordjyske arbejdspladser er forsvundet under denne regeringen, siger Venstres Torsten Schack Pedersen, der er valgt i Nordjylland.

Der er tal fra Beskæftigelsesministeriet til Folketingets Finansudvalg, der beskriver udviklingen i private og offentlige arbejdspladser siden regeringsskiftet, der viser udviklingen for Nordjylland.

– Tallene viser med al tydelighed, at regeringens politik ikke er til gavn for Nordjylland. Men alene København og Østjylland. Der er brug for, at Boligjobordningen genindføres, det er i høj grad til gavn for mange håndværksmester og servicevirksomheder i Nordjylland. En afskaffelse af NOx-afgiften vil også hjælpe på den nordjyske beskæftigelse. Og så har regeringens manglende fokus på fødevareerhvervet mindsket mulighederne for et vigtigt erhverv i det nordjyske, siger Torsten Schack Pedersen.

Forfatter

Related posts

Top