Facebook konkurrence fik Dolle til at udvikle ny terasse

Dolle Nordic har inden for det sidste år tilføjet terrasser til produktsortimentet. Fokus har fra start været de hævede terrasser, der er velegnede til huse med høje kældre eller skrånende underlag. Det unikke ved Dolle terrassen er den enkle og æstetiske frontprofil, som har gjort sig eftertragtet nok til at komme ned på jorden.

Inden sommerferien kørte Dolle Nordic en konkurrence på facebook, hvor præmien var en splinterny Dolle terrasse. Her deltog følgere ved at lægge et billede op af det sted, de gerne så en Dolle terrasse pynte på huset. 342 deltog i konkurrencen, og her afslørede en stor del af billederne ønsket om en lav Dolle terrasse. Derfor har Dolle Nordic nu udvidet konceptet for at imødekomme alle terrassedrømme.

Dolle terasse 1

Flad terrasse udjævner prisen.
Med den lave terrasse følger en tilsvarende lav pris.

– Det har været vigtigt for os at have en terrasse i et prisleje, hvor alle kan være med. Det er nu muligt, da vi har tilpasset terrassen, så den nu kan gå på jorden. Man kan derfor vælge en terrasseløsning klar til montering fra under 10.000 kr. i samme høje kvalitet som de hævede terrasser, forklarer adm. direktør Francois Grimal.

Dolle terrassen er kendt for den hurtige og lette montering. Alle terrasser er nemlig modulopbyggede, hvor der er taget stilling til de mål og dele, der skal udgøre terrassen. Det gør, at man let selv kan montere sin nye terrasse.

Samtidig er æstetik og høj kvalitet i fokus og er et gennemgående tema i hele Dolles terrassekoncept.

Forfatter

Related posts

Top