Få inspiration til øget salg på 90 minutter

Mandag d. 21. november kommer Niels Sønderby fra Viborg på besøg hos Pulsen i Balling med sit sjove og inspirerende foredrag ’Make love and money!’
Det er tovholderen bag Sallings 6 lokale erhvervsnetværk, der står bag arrangementet, som med garanti bliver et par underholdende timer, der giver noget at grine af, noget at tænke over og noget at arbejde med.

– Han er en spændende oplægsholder med et budskab, som giver inspiration til øget salg og det er relevant for alle erhvervsfolk uanset hvilken branche man er i, fortæller Thomas Rosenkrands som er tovholder for 6 lokale erhvervsnetværk i Salling.

– Niels Sønderby er en erfaren erhvervsmand, som med garanti kan give alle deltagere et positivt indspark til deres forretning, som de kan tage med sig hjem. Derfor er alle interesserede erhvervsfolk velkomne, fortæller han, og oplyser samtidig at der dog er en brugerbetaling hvis man ikke er medlem af et af de lokale erhvervsnetværk.

Iværksætter med 20 års erfaring
Niels Sønderby bor i Viborg og er iværksætter, idémager og tekstforfatter. Han har godt 20 års erfaring fra reklamebranchen, tre virksomheder, et par bøger og mere end 200 foredrag på samvittigheden og så har han det i blodet: Lysten, energien og det glade livssyn, der kan få umulige udfordringer til at virke både overkommelige og rimelige.

Selv fortæller Niels Sønderby om sit foredrag:-  ’Make love and money!’ handler om energi, god service, kommunikation og motivation …og lidt om øgler, bagerjomfruer og det at gøre sig umage. Det sætter samtidig fokus på de enkle små ting, der gør hele forskellen. Det handler ofte om, at folk blot mangler nye vinkler og inspiration, der vender de gamle vaner på hovedet og giver dig lyst til at tænke nyt. Foredraget giver dig nyttig viden, enkle tips til hverdagen og inspiration ude fra virkeligheden.’

Der er stadig er ledige pladser til arrangementet, som er henvendt til alle, der arbejder med salg og kunder.

Tilmelding kan ske via Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenters hjemmeside.

Forfatter

Related posts

Top