EUC Nordvest satser på planmæssig start efter påske

Store dele af Danmark, herunder skoler og daginstitutioner, er foreløbigt lukket ned frem til og med andenpåskedag den 13. april.

Og selvom risikoen for, at nedlukningen bliver yderligere forlænget, satser EUC Nordvest planmæssigt at kunne starte det nye grundforløb GF+, der er målrettet voksne og unge, som har behov for afklaring og opkvalificering, inden de påbegynder en erhvervsuddannelse, op som planlagt tirsdag d. 14. april.

Den skråsikre udmelding skal ses i lyset af EUC Nordvest’s succes med online hjemmeundervisning.  At den fysiske skole er midlertidig lukket, betyder derfor ikke, at der ikke finder undervisning sted. Tværtimod:

– Eleverne på alle vores uddannelser fortsætter den gode læring – i øjeblikket afvikles undervisningen blot virtuelt gennem de forskellige online-platforme, vi har til rådighed. Det samme gælder for vores kursusafdeling, der på kort tid har fået etableret en lang række online-kurser, så de lokale virksomheder og deres medarbejdere fortsat har adgang til opkvalificering og efteruddannelse. Det fungerer faktisk rigtig fint, og jeg er både positivt overrasket og også meget stolt af, hvor hurtigt både elever, undervisere og kursister har kunne omstille sig til den lidt specielle situation, vi har i øjeblikket, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppsen fra EUC Nordvest.

At skolen hurtigt har fået etableret effektive online-undervisningsforløb gør også, at GF+ kan starte planmæssigt op, tirsdag d. 14. april.

– Om vi kan tage imod eleverne på skolen, eller om vi også her må starte ud med virtuelle undervisningsforløb, ved vi af gode grunde ikke endnu. Men én ting er sikkert: Vi er klar til at gennemføre et supergodt GF+ forløb, uanset om undervisningen sker her på skolen eller online, fortæller Marianne Svenningsen, afdelingsleder for grundforløb på EUC Nordvest.

– Det betyder også, at vi får afviklet grundforløbet rettidigt, så eleverne efterfølgende kan starte op på GF2 umiddelbart efter sommerferien.

LÆS OGSÅ:

Nyt uddannelsestilbud på EUC Nordvest

 

Forfatter

Related posts

Top