EUC Nordvest og netIP uddelte legater

Meget var anderledes til dette års dimissioner ved EUC Nordvest, som blev afholdt klassevis og forskudt tidsmæssigt for at undgå større forsamlinger.

Studenterne måtte nøjes med at medbringe tre gæster og der blev holdt afstand og sprittet hænder efter forskrifterne. Men legater blev der vanen tro uddelt, og for syvende år i træk med netIP som den glade giver at den kontante belønning.

– Mennesker og udvikling er det primære fokus hos både EUC Nordvest og netIP, og vi har et tæt samarbejde omkring it og uddannelse. Derfor falder det os meget naturligt at støtte op omkring den årlige uddeling af legater hos EUC Nordvest, udtaler Carsten Hedemann, administrerende direktør i netIP.

De ærefulde legater er tildelt af lærerne til de afgående elever, som har belønnet både faglighed men også sociale egenskaber. Valget faldt på Nikolai Damgaard Balle (HHX), Lasse Nielsen (HTX) og Margaretha Preusler Kristensen (EUX).

Blandt begrundelserne for valget af netop de tre modtagere er egenskaber som arbejdsomhed, positivitet, nysgerrighed, humør og godt kammeratskab. De tre studenter fik hver især overrakt en gavecheck på 1.500 kroner og modtog både anerkendende ord fra lærerne og klapsalver fra de medstuderende og deres familier.

Margaretha Preusler Kristensen

Nikolai Damgaard Balle

Forfatter

Related posts

Top