Et strejf af ” Jazzhouse Montmartre” kan opleves i Agger

”Jazz på Plakaten” er titlen på en unik udstilling i Pakhuset Krik, og arrangementeter der også i De Sorte Huse i Agger, når foreningen AggerEvents præsenterer ikke mindre end tre koncerter med herlig jazzmusik.

Udstillingen i Pakhuset består af et antal meget store plakater i smukke indramninger, lavet af plakatkunstneren og designeren Finn Nygaard og kan ses frem til den 31. August. Det er jazzkunst med motiver af alle de store navne, som især hos den ældre generation bringer minder frem om tiden, da ”Jazzhouse Montmartre” i København var hjemsted for mange af de store amerikanske jazzmusikere.

AggerEvents afvikler jazzkoncerter tre onsdage i juli, nemlig den 9. med Blåbærrene, den 16. er det Bogeyman Band, der er på plakaten, og den 23. kan man opleve den gamle nordjyske konstellation ”Swingin Harlem Ramblers”.

– I forbindelse med disse koncerter vil man kunne opleve nogle af Finn Nygaards herlige plakater, som dekoration i Maskinhuset i De Sorte Huse hvor koncerterne afvikles. Hermed får man en ekstra visuel jazzoplevelse i forbindelse med koncerterne, hvorfor vi fandt det naturligt at indgå i et samarbejde med AggerEvents om præsentationen i De Sorte Huse, fortæller Bjørn Wandall fra Pakhuset i Krik og han bakkes op af AggerEvents:

– Vi glæder os meget til at give vores koncertgæster denne oplevelse oveni oplevelserne med de eminente musikere, som vi får besøg af i løbet af juli måned, siger formand for AggerEvents Kaj Thomsen, og opfordrer gæsterne til at sætte tid af til at nyde værkerne af Finn Nygaard.

Forfatter

Related posts

Top