Et helt udsædvanligt orkester

Thy Folkemusik og Jazz i Thy præsenterer orkestret Tone Of Voice Orchestra søndag 14. november kl. 16.00 i Kultursalen, Musikskolen i Thy, Tingstrupvej, 17, 7700, Thisted.

I Tone Of Voice Orchestra mødes folkemusikere, jazzmusikere og folk fra både world- og indiescenen. De præsenterer sig selv med følgende ord:

– Vi er fire sangerinder, en sækkepi-be- og drejelirespiller, en violinist, en saxofonist, en bassist og to trommeslagere. Med denne uortodokse instrumentation blander vi lyden af vores skandinaviske rødder med improvisati-on og melodiske ørehængere og global inspiration. Det er Skandinavisk verdensmusik/ jazz/ -folk m.m. Vi er stolte af at kunne kalde os genre-fluid.

– Og vi har det hele: Festen, dybden, det smukke og det vilde. Vi er inspirerede af meget for-skelligartet musik, bulgarsk kvindekor, nordisk sangtradition, som de synger i det allerhøjeste nord, flerstemmig americana, free spirited improvisationsmusik, dansk traditionel folkemusik, indie rock og en række alternative folk og popbands.

Musikken/sangene er skrevet at Fredrik Lundin og Trinelise Væring, der bl.a. som “Offpiste Gurus” har samarbejdet om flere anmelderroste internationale udgivelser.”

Koncerten arrangeres i samarbejde med Spillestedet Thy.

Entré til koncerten er 150 kr., for medlemmer 100 kr. og for unge 50 kr. Billetter bestilles på tlf. 5174 3305 (helst sms), ved at klikker HER eller købes ved indgan-gen.

Forfatter
Top