Erhvervsvenlighed: Thisted Kommune i Top 3 og Struer i Top 10

Thisted Kommune ender som nr. 2 på Dansk Byggeri’s liste over de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark. Det et er forbedring på fire placeringer i forhold til den forrige liste.

– Tillykke til Thisted, som igennem flere år har arbejdet på at forbedre deres erhvervsservice og gøre det nemt at drive virksomhed i deres lokalområde. Det er godt gået, og jeg håber meget, at Thisted fortsætter det gode arbejde og løber med første pladsen til næste år, siger formand for Dansk Byggeri Nordjylland, Henrik Holm.

Billund Kommune er for tredje gang blevet kåret som den mest erhvervsvenlige i landet.

Struer Kommune rykker på den nye liste ind i top 10 med en 6.plads. Her er altså tale om en markant forbedring på på 18. placeringer i forhold til sidste år.

Lemvig Kommune fastholder sin placering som nr. 46. Morsø Kommune derimod går flere pladser tilbage, og må tage sig til takke med en placering som 41, mod en placering som nr. 29 sidste år.

Erhvervsvenligheden i kommunerne er baseret på 30 faktorer, der alle beskriver, hvordan det er at drive virksomhed. Det er parametre som byggesagsbehandlingstider, grundskyld, konkurrenceudsættelse af driftsopgaver, udbudspolitik og skole-virksomhedssamarbejde.

LÆS OGSÅ:

Mors går tilbage på liste over erhvervsklima

 

Foto: Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top