Erhvervsråd på jagt efter ny direktør

Kort før jul besluttede bestyrelsen for Morsø Erhvervsråd med øjeblikkelig virkning at opsige samarbejdet med erhvervsdirektør Per Søndergaard.

Bestyrelsen havde mistet tilliden til erhvervsdirektøren på baggrund af nogle økonomiske dispositioner, som var foretaget af daværende formand Jesper Overgaard og Per Søndergaard – uden at den øvrige bestyrelse var informeret.

Dispositionerne vedrørte primært lønforhold og andre goder til direktøren, som er forhandlet og indført i direktørkontrakten uden at bestyrelsen er blevet orienteret. Samarbejdet med Per Søndergaard blev derfor afbrudt, og ved samme lejlighed valgte Jesper Overgaard at træde tilbage som formand og meldte sig samtidig helt ud af bestyrelsen.

Nu oplyser erhvervsrådet i en nyhedsmail til sine medlemmer, at jagten på en ny direktør er gået ind:

– Vi har nu påbegyndt arbejdet med at finde en ny direktør til Morsø Erhvervsråd. En stilling som der allerede nu er vist interesse for.

Jesper Overgaard udtalte dagen efter den officielle udmelding om samarbejdsophøret, at han var ked af situationen. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Per Søndergaard.

Tage Odgaard Nielsen er frem til generalforsamlingen den 24. februar indsat som konstitueret formand.

LÆS OGSÅ:

Mistillid i Morsø Erhvervsråd: Formand og direktør er fratrådt

Foto: Morsø Erhvervsråd (Tage Odgaard Nielsen)

Forfatter

Related posts

Top