Erhvervsråd klar med lokal Task Force til kriseramte virksomheder

Morsø Erhvervsråd etablerer nu en Task Force, der tilbyder gratis rådgivning til virksomheder, der er ramt af Corona-krisen

– Vi har aldrig prøvet noget lignende før, og mange virksomhedsledere ved ikke, hvordan de skal tackle de problemer, Corona-krisen medfører. Dem vil vi gerne hjælpe med kompetent rådgivning, fortæller erhvervsrådets formand, Tage Odgaard Nielsen.

Sammen med Morsø Kommunes borgmester, Hans Ejner Bertelsen, står han bag oprettelsen af ekpertgruppen, som skal hjælpe lokale virksomheder med at komme helskindet igennem den aktuelle økonomiske krise i kølvandet på Corona-nedlukningen.

Task Forcen består af:
– Advokat Ole Møller Knudsen, Advokathuset Funch & Nielsen
– Statsautoriseret revisor Thomas Baagø, BDO Revision
– Direktør Frank Bertelsen, Frøslev Mollerup Sparekasse
– Tage Odgaard Nielsen, formand for Morsø Erhvervsråd og Dansk Industri Thy/Mors
– Borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune.

Hurtigt-handlende og uformelt
Morsø Erhvervsråd lægger vægt på, at der er tale om et helt uformelt forum, som skal kunne handle hurtigt.

– Der gik få timer, fra ideen var fostret til ekspertpanelet var samlet. Tanken er ikke at lave et tungt apparat men til gengæld at yde hurtig og effektiv rådgivning til de virksomheder, der har brug for det, fortæller Tage Odgaard Nielsen og fortsætter:

– Task Forcen er et gratis tilbud til alle i det lokale erhvervsliv i håbet om, at vi sammen kan komme ud på den anden side af den økonomiske krise, siger formand for Morsø Erhvervsråd, Tage Odgaard Nielsen. Foto: Morsø Erhvervsråd

– Her kan f.eks. små virksomheder, der til daglig ikke har en advokat eller en statstautoriseret revisor tilknyttet, få et hurtigt, kvalificeret råd om, hvordan de tackler de udfordringer, Corona-krisen har trukket med sig. Der satses ikke på lange forløb mellem virksomheden og rådgiveren. Den nye service sigter mod at give et hurtigt og kompetent råd om, hvordan virksomheden griber sine aktuelle udfordringer an og hvor den kan gå hen og få vejledning eller eventuelt økonomisk støtte. Vi tror, mange kan have brug for en snak og et godt råd, og dem vil vi gerne gøre noget for fra erhvervsrådets side.

Ikke kun for medlemmer
Tage Odgaard Nielsen understreger, at tilbuddet ikke kun retter sig mod de virksomheder, der er medlem af Morsø Erhvervsråd.

– Det er et gratis tilbud til alle i det lokale erhvervsliv i håbet om, at vi sammen kan komme ud på den anden side af den økonomiske krise, der for mange er en følge af Corona-krisen. Takket være stor velvilje fra de lokale rådgiveres side kan Morsø Erhvervsråd bakke lokale virksomhedsledere op i en svær tid, siger Tage Odgaard Nielsen.

De tilknyttede rådgivere arbejder uden honorar, og rådgivning fra Morsø Erhvervsråds Task Force er derfor gratis.

Virksomheder på Mors kan komme i kontakt med rådgiverne ved at sende en mail til taskforce@mer.dk eller ringe på telefon 97 72 48 00.

Foto: Morsø Erhvervsråd

Forfatter

Related posts

Top