Erhvervslivet jubler over surf-VM

Per Nielsen er indehaver af Vesterhavscaféen ved standen i Vorupør. Og han er én af de mange erhvervsdrivende i byen, som har nydt godt af både omtale og gæster i forbindelse med arrangementet VM i Stand Up Paddle, der den seneste uge har været i Vorupør.

– Vi har da haft mere at lave, end vi plejer, og det har været rigtig godt. Men vi ligge jo også lige først for her, siger Per Nielsen, indehaver, Vesterhavscaféen, Vorupør.

Også hos Feriepartner Thy, der udlejer mere end 400 sommerhuse i Thy, har man oplevet et boom i omsætningen på grund af VM.

– Det har været stort. Vi er jo vant til, at der bliver ledige huse, når vi kommer hen til sidst i august og så selvfølgelig i løbet af efteråret. Men alt har været lejet ud her de sidste fjorten dage, siger Jan Brusgaard, indehaver, Feriepartner Thy.

Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

VM har boostet området
Det er ikke kun det lokale erhvervsliv der har nydt godt af verdensmesterskaberne – hos Friends Of Cold Hawaii ser man arrangementet som et boost til området.

– Det var jo et stort brand I forvejen, men nu er det jo blevet løftet yderligere, på en made som jeg ikke havde forestillet mig, da jeg sad I Rio og skrev under på det her for et års tid siden. Det er virkelig blevet løftet og kendt, så det næsten virker helt ufatteligt, siger Finn Jorsal, formand, Friends Of Cold Hawaii.

Bragt i samarbejde med TV MidtVest

Forfatter

Related posts

Top