Erhvervskvinde fra Mors valgt ind i Superliga-klubs bestyrelse

Torsdag aften blev tre nye medlemmer valgt ind i bestyrelsen for Superligaklubben Brøndby IF.

En af dem er den 51-årige erhvervskvinde Birgit Aaby, som er opvokset på Mors. Det oplyser fodboldsklubben i en selskabsmeddelelse.

Birgit Aaby er bl.a. kendet fra DR-programmet Løvens Hule, og har tidligere været direktør for Lyngby Boldklub. Tilbage i 1997 stiftede hun rengøringsfirmaet Combi Service, og er i dag investor i en lang række virksomheder, som hun hjælper med at bygge op.

Sidste år deltog hun i Vild Med Dans på TV2 hvor det blev til en 9. plads. På torsdag i næste uge kan hun i øvrigt opleves på TV2 i programmet Krejlerkongen hvor fotoet til denne artikel stammer fra.

Birgit Aaby gik som barn på M.C. Holms Skole i Nykøbing, og tog sin studentereksamen på Thy-Mors HF & Vuc. Efter endt studentereksamen rykkede hun teltpælene op, og flyttede til København.

– Birgit Aaby har bygget en stor virksomhed op fra bunden og besidder masser af erfaring i at drive en effektiv forretning. Derudover har Birgit et stærkt netværk, også i klubben, gennem sit engagement herude i mange år, siger bestyrelsesformand Jan Bech Andersen til klubbens hjemmeside.

Foto: Peter Kjeldsen/TV 2

Forfatter

Related posts

Top