Erhvervsfolk støtter mod oprør mod borgmesteren

Flere erhvervsfolk blander sig nu i den interne uro i Venstre i Thisted Kommune.

Og meldingen er klar: De foretrækker formanden for kommunens  erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalg Niels Jørgen Pedersen som partiets borgmesterkandidat i stedet for den nuværende borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

– Vi savner en fælles retning i kommunen, en vision for erhvervsudviklingen. I stedet oplever vi en zigzagkurs med alt for mange chefskifter i de ledende kommunale stillinger, der har med erhvervslivet at gøre. Vi savner en leder med en klar erhvervsprofil, og her mener vi, at Niels Jørgen med sin erhvervs- og organisationserfaring er den mand, der kan trække os i den rigtige retning, siger Francois Grimal, der er administrerende direktør i virksomheden Dolle i Frøstrup.

Meldingen kommer efter, at TV MIDTVEST mandag kunne fortælle, at fem medlemmer af Venstres byrådsgruppe på et internt møde har meddelt, at de ikke vil stille op igen, hvis Lene Kjelgaard Jensen står øverst på stemmesedlen.

Og utilfredsheden med borgmesteren rækker også altså dybt ind i erhvervslivet. TV MIDTVEST har talt med flere erhvervsledere, der er enige i kritikken.

En af dem er direktøren for Kellpo i Thisted, Kjeld Pedersen.

– Erhvervslivet er meget påvirket af den dagligdag, vi er en del af i Thisted Kommune på godt og ondt. Vi mangler et positivt løft i erhvervslivet, og det mener vi, at Niels Jørgensen kan være garant for som ny borgmester, siger han.

Niels Jørgen Pedersen har endnu ikke svaret på, om han kunne tænke sig at blive partiets borgmesterkandidat.

Kilde : TV MidtVest

Forfatter

Related posts

Top