Erfaren bestyrelsesmand til Brændselsforeningen

VVS-installatørvirksomheden Brændselsforeningen A.M.B.A i Nykøbing har netop udpeget Andreas Husfeldt Knudsen som nyt bestyrelsesmedlem.

Han skal være til at sætte yderligere fart på virksomhedens vækst og indtjening.

Andreas Husfeldt Knudsen beskrives i en pressemeddelelse som en særdeles erfaren bestyrelsesherre med flere end 100 bestyrelsesmøder i rygsækken – enten som menigt medlem eller som formand. Tiltrædelsen sker på et tidspunkt, hvor Brændselsforeningen er inde i en markant vækstfase, hvilket også understreges af hele tre nytiltrådte svende hen over efteråret.

47-årige Andreas Husfeldt Knudsen kommer oprindeligt fra Vestjylland og har været selvstændig i mere end 10 år med virksomheden ADVICE+, hvor han blandt andet rådgiver ejerledere og direktører med fokus på vækst, indtjening og optimering.

Sideløbende hermed er han medlem af 10 andre bestyrelser, herunder Morsø Tømrer og Snedkerforretning, Cobb Scandinavia og Alaska, der bl.a. producerer sprinklervæske og håndsprit. Desuden har han gennem en årrække rådgivet kunder inden for VVS-branchen, hvilket giver ham en meget stor viden om det at drive VVS-virksomhed.

– Vi har udpeget Andreas Husfeldt Knudsen som nyt bestyrelsesmedlem, fordi vi gerne vil fortsætte professionaliseringen af virksomheden. Desuden vil vi gerne arbejde endnu mere med vores indtjening, kunde- og medarbejdertilfredshed, og her mener vi, Andreas kommer med en ret enestående erfaring, som vi gerne vil trække på, siger John Pedersen, bestyrelsesformand.

LÆS OGSÅ:

Spøgelser fra fortiden: Millionunderskud større end først antaget

 

Forfatter

Related posts

Top