Er Thisted stadig en af Danmarks førende klimakommuner?

I Thisted Kommune kommer 100% af elektriciteten fra vedvarende energikilder, og mere end 80% af varmen produceres ved biomasse, geotermi, biogas og affald.

Man har det nationale testcenter i Østerild Plantage, hvor der er mulighed for at afprøvning af op til 7 vindmøller med en højde på helt op til 250 meter, hvilket er nogle af verdens største vindmøller!

Testcentret bidrager ikke kun med forskning og ny viden om vedvarende energi fra vindmøller, men tiltrækker også mange turister, som kan få lov til at se de store møller og få en masse brugbar viden i det nyopførte besøgscenter.

Klima-debat i Thisted
Alle interesserede inviteres til paneldebat på Thy-Mors Energi, Løvevej 5, 7700 Thisted, hvor Thisteds Kommunes position som klima- og energikommune skal diskuteres.

På paneldebatten deltager politiske kandidater til byrådet i Thisted Kommune, hvor tilhørerne i salen har mulighed for at stille skriftlige spørgsmål til deltagerne i panelet. Der lægges hermed op til debat mellem politikere og borgere om fremtidens klima- og energipolitik i Thisted Kommune.

Plan for aftenen:
19.00-19.20: Velkomst ved administrerende direktør for Thy-Mors Energi Lars Peter Christiansen.
19.20-19.30: Hatten går rundt – mulighed for at skrive spørgsmål til kandidaterne.

Vi byder på kaffe og vand.

19.30-21.00: Paneldebat med spørgsmål fra tilhørerne.

Ordstyrer for paneldebatten er Socialdemokratiets borgmesterkandidat Ulla Vestergaard.

Forfatter

Related posts

Top