Endnu flere muligheder på fibernettet i Thy og på Mors

Med en ny aftale er 44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors sikret adgang til bredbånd, tv og streamingtjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv.

Med aftalen får Nuuday, som står bag både YouSee, Hiper og TDC Erhverv, et solidt fodfæste på markedet for fiberbredbånd i Nordvestjylland, hvor alle husstande og virksomheder med adgang til Thy-Mors Energis fibernet får adgang til at købe fiberprodukter, tv og andre digitale tjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv.

– Aftalen er med til at understrege vores position som den største udbyder af højhastighedsforbindelser, og vi er glade for, at vi med denne aftale får adgang til at udbyde Nuudays produkter via fiber til borgerne i Thy og på Mors, siger Christian Morgan, strategidirektør i Nuuday.

Større valgfrihed
Med den nye aftale tager Thy-Mors Energi endnu et stort skridt mod at sikre alle andelshaverne større valgfrihed mellem forskellige leverandører, og Nuuday bliver således den tredje tjenesteudbyder på fibernettet i Thy og på Mors. Thy-Mors Energi har allerede aftaler med Telenor og Altibox.

Husstande og virksomheder med adgang til Thy-Mors Energis fibernet får fremover adgang til at købe fiberprodukter, tv og andre digitale tjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv. Tv. Christian Morgan, Nuuday. Th. Lars Peter Christiansen, Thy-Mors Energi og i baggrunden, Henrik Møller Nielsen, Openet.

Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi, er glad for at kunne byde Nuuday velkommen på fibernettet og ser frem til at andelshaverne får endnu flere grunde til at vælge en fremtidssikret bredbåndsløsning på fiber.

– Vi arbejder målrettet på at sikre den størst mulige valgfrihed for vores 44.000 andelshavere, og her passer aftalen med Nuuday perfekt. Vi glæder os til at kunne præsentere vores andelshavere for produkterne fra Yousee, Hiper og TDC Erhverv. Rigtig mange andelshavere har allerede adgang til de mange fordele ved lynhurtigt fibernet, men vi vil gerne øge antallet af fiberkunder, og det vil et endnu bredere udvalg af tv- og internetprodukter helt sikkert hjælpe os med. Vi ser frem til at byde Nuuday velkommen på vores fibernet, der som et af de første i landet vil være fuldt udrullet inden udgangen af 2020, siger han.

Aftalen mellem Thy -Mors Energi og Nuuday er indgået gennem OpenNets uafhængige brancheplatform, hvor både store og små udbydere kan foretage et aktivt tilvalg af en løsning, som giver mening både for selskaberne og for alle forbrugerne på fibernettet. OpenNet er et selskab, der blev stiftet i 2018 af energiselskabet Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene.

Bredbåndsprodukterne fra Hiper bliver tilgængelige for kunderne i Thy og på Mors i løbet af næste år, og herefter kommer Yousee og TDC Erhverv også med.

Foto: Thy-Mors Energi

Forfatter

Related posts

Top