Endnu en spiller på plads til HF Mors’ U18-hold

Sports College Mors og HF Mors præsentere nu endnu en spiller/elev til den kommende sæsons U18-drenge hold.

Der er tale om Mads Brund, som kommer til at være boende elev på Sports College Mors med skolegang som STX elev på Morsø Gymnasium.

– Vi har spillet mod Mads igennem flere år, både da han spillede i Hammel og nu her senest i HEI/VRI, så vi var godt klar over at Mads var en spændende spiller og det fik vi kun bekræftet, da Mads var til en træning heroppe, hvor han fik vist gode evner, bl.a. som skytte fra distancen på venstre back, men også med nogle forsvars kompetencer, med gode muligheder for udvikling. Da Mads samtidig virker som en rigtig god fyr, som er klar over at man skal passe sine ting, både skole og håndboldmæssigt, for at få det hele til at gå op i en højere enhed, så er vi sikker på at han passer perfekt ind i vores miljø og at vi sammen vil gå nogle rigtige gode år i møde, fortæller daglig leder af Sport College Mors, Lars Svane Nielsen.

Mads Brund

– HF Mors/Mors-Thy Håndbold virker som en meget ambitiøs klub og med gode trænere og ledere, der tør give de unge spillere chancen. Så glæder jeg mig bare til at være en del af et super godt fællesskab på Sports College Mors og i klubben , fortæller Mads Brund.

Arkivfoto: Sports College Mors

Forfatter

Related posts

Top