Endnu en butik gen-åbner i Agger

Butikken ”Livets Krydderi”, som tidligere var en velbesøgt brugskunstforretning for både lokale og turister, er nu lejet ud hen over sommeren, hvor der fra lørdag d. 2. juli.

Det er det lokale firma Tordenvand, ejet af Berith Fyhring, som har lejet lokalerne.

– Gennem netværk og via forskellige design og brugskunst-markeder, jeg har deltaget i, har jeg fået øjnene op for, hvor mange spændende og flotte produkter, der bliver fremstillet på små værksteder rundt omkring i Danmark. Jeg har derfor nu lavet aftaler med godt 20 virksomheder, der alle selv producerer deres varer, og ”Made in Denmark” bliver derfor det gennemgående tema i ”Livets Krydderi, fortæller Berith Fyhring.

Unikke varer
De mange dansk-fremstillede varer, hvoraf en stor del er unikke, kommer fra forskellige producenter i Jylland og et par enkelte på Fyn. De er en god blanding af up-coming designere, studerende fra bl.a. Arkitektskolen i Aarhus og iværksættere i små enkeltmandsfirmaer med egen webshop og med varer i nogle få butikker.

– Der er også fine håndlavede effekter fra et par mere veletablerede virksomheder som Dot Aarhus og Yerst Glas, ligesom flere lokale kunstnere og kunsthåndværkere er repræsenteret, fortæller Berith Fyhring.

I butikken finder man bl.a. plankeborde, læderpuffer, grafik, malerier, tallerkener og skåle i keramik, pynteting og vaser i keramik og glas, smykker, bestik af horn, hylder, lamper, stager, små raku-huse, boligtekstil m.m.

Også Tordenvands egne populære tapas-fade af elmetræ samt de sjove plakater med thybomål vil være at finde i forretningen, ligesom man i gårdhaven bliver mødt af et væld af farvestrålende kjoler fra ”Din Kjole” i Hurup.

Forfatter

Related posts

Top