Endelig kommer cirkus igen til byen

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum med et storslået familieshow i både Thy og på Mors i starten af maj.

Bubber og Julie Berthelsen er i spidsen for festforestillingen” Cirkus ifølge Bubber 2″. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister.

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena langt om længe atter slår teltet op efter en række aflysninger som følge af Corona-restriktioner.

Bubber og Julie Berthelsen. Foto: Cirkus Arena

– Det glæder mit hjerte, at cirkus er tilbage på landevejen og igen kan samle store og små om en fælles oplevelse. Sådanne oplevelser har vi manglet, mens coronaen tvang cirkus i vinterhi. Til gengæld har vi i Cirkus Arena brugt ventetiden på at skabe det bedste show, og med Julie Berthelsen og Bubber ved roret er der garanti for, at det bliver en fest, lover cirkusdirektør Benny Berdino.

Vinder ved Den Danske Cirkuspris
Cirkus Arenas forestillinger er blevet særlig godt modtaget af publikum, anmeldere og prisjuryer.

Senest i sidste sæson hvor Cirkus Arena vandt begge cirkuspriser for ‘Årets Talent’ og ‘Årets Bedste Nummer’ ved Den Danske Cirkuspris. I 2022 fortsætter Cirkus Arena den fornyende stil med rod i det klassiske cirkus, når de fejrer 65 års jubilæum med nye vilde tricks i ærmet.

Cirkus Arena opfører deres 65 års jubilæumsforestilling i Nykøbing den 5. maj og i Thisted dagen efter. Begge dage klokken 17. Der er i skrivende stund stadig billetter til salg.

Cirkus Arena besøger også Bedsted den 4. maj – til denne forestilling meldes der dog om alt udsolgt.

Forfatter

Related posts

Top