Endelig er Børnekulturnatten tilbage i Thy

Efter et års coronapause er Børnekulturnatten i Thy i morgen tilbage, og det bliver en stor fejring af 20 års jubilæet.

Der er lagt op til en begivenhedsrig, festlig og kreativ kulturnat, hvor Thisted by forvandles til børnenes by med masser af eventyrlige og fantasifulde arrangementer for børn i alle aldre.

Årets tema, ”Porten til eventyr”, blev i 2020 bestemt af arbejdsgruppen bag Børnekulturnatten, men elever fra den nuværende 6. klasse på Hanstholm Skole har også haft en vigtig finger med i spillet.

– Det er et rigtigt godt tema, som alle foreninger og institutioner har haft god til til at forberede sig på. Alle aktører har lagt sig i selen for at give børnene en ekestra oplevelse i år, fortæller Helle Toftdahl Olesen fra KulturRummet, som er tovholder for Børnekulturnatten i Thy sammen med arbejdsgruppen.

Børnekulturnatten i Thy er et samarbejde mellem Det Danske Spejderkorps, UCN, Thy BUF og Kino 1-2-3, Museum Thy, Thisted Kirke, Ungdomsskolen, KFUM KFUK, Thisted Teaterkreds, KFUM Spejderne, Thisted Musikteater, FDF, Snedsted Garden, SMK Thy, FDF Orkester, Det Ny Kastet, Limfjordsteatret, Nordvestjysk Pigekor Korskole og Spirekor og KulturRummet.

Læs mere om årets program HER.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top