En runde mere med livesalg på facebook

Mors Handel og butikkerne i Nykøbing tager en runde mere med livesalg på facebook.

Siden første udsendelse havde premiere for snart tre uger siden er der blevet sendt live fra 14 butikker – og langt størstedelen af dem er klar på en runde mere. Ønsket fra butikkerne sammenholdt med opbakningen fra alle dem, som ser og køber med via mobilen, gør nu at der er planlagt mindst fire udsendelser mere.

– Butikkerne kan mærke, at der kommer nye kunder til. Vi har mange gengangere med og to nye butikker med i næste omgang, fortæller handelschef Lisbeth Thrysøe, der samtidig noterer sig, at livesalget bliver positivt omtalt på Mors.

Live-udsendelserne har været en stor succes i en tid hvor detailhandlen er lukket ned. Et sted mellem 400 og 800 seere har set med hver eneste gang – og netop de høje “seertal” er med til at skille udsendelserne fra Mors Handel ud:

– Det er ikke kun butikkernes egne følgere (der ser med, red.). Det kan butikkerne også selv mærke. Varer de selv har slået op, er måske ikke blev solgt. Men når vi har det med i live salg, ser flere varerne. Butikkerne har lært meget i denne tid og er blevet gode til livesalg. Men hos Mors Handel har vi en vært på, og det er med til at give det en ekstra skalle, lyder det fra handelschefen.

Adspurgt om live-udsendelserne også vil være en succes, når butikkerne igen kan inviterer kunderne fysisk indenfor svarer Lisbeth Thrysøe:

– Ja og nej. Dog ikke helt på samme måde. Jeg vil tro, at butikkerne selv kommer til at lave lidt engang imellem og at vi engang imellem også går samlet ud – men slet ikke så massivt som nu. Vi kan tillade os det nu, fordi alle sidder hjemme og ikke laver noget særligt. Når først hverdagen starter, ved jeg ikke om vi kan få folk til at sidde hjemme i 1,5 time og se på live-salg.

De kommende to uger sender Mors Handel live tirsdag og torsdag. I denne uge sendes der fra AJA Kidz, Wiiben, Garderoben, Vild Med Lækkerier, Kop & Kande og Shoppen.

I næste uge sendes der live fra LusiAnna, Clock Huset, Sportigan, Rokkjærs, Mr. Torben Jensen og Red Office Konpap.

Foto: Mors Handel

Forfatter

Related posts

Top