En plakat mod kræft på Mors

Dekorativ, fyldt med symbolik og lokal. En ny plakat, som Stafet For Livet har fået lavet, er ikke bare til pynt. Plakaten skal også skabe opmærksomhed omkring samt samle penge ind til kampen mod kræft.

Fuglene flyver hen over Mors. Både i virkeligheden men også på det motiv, der pryder en ny plakat lavet for Stafet For Livet 2015 af plakat-kreatøren FlotTryk.

Motivet er både simpelt, men også stærkt.

– Fuglene symboliserer fighternes kamp mod kræft. Fightere i Stafet For Livet er mennesker, der på et tidspunkt i livet har hørt ordene ’Du har kræft’. Nogle af fighterne vinder kampen og bliver sat fri, mens andre ikke overlever kampen og flyver mod himlen. I 2014 gik stafetten over al forventning. Og det gav os lysten til at sætten barren endnu højere i år. Plakaten er en af de nye tiltag, som skal sikre en endnu større succes i år, fortæller Mette Jensen, PR ansvarlig hos Stafet For Livet på Mors.

Lokal plakat-kreatør
Til at lave plakaten kontaktede Stafet For Livet Hanne Mogensen, som er vokset op i Øster Assels, men i dag bor i Esbjerg. Hun har plakat-virksomheden FlotTryk, som blandt andet har lavet plakaten med ”Skønneste Mors, Grønneste Ø”, som pryder mange hjem.

– Jeg blev så glad, da jeg blev kontaktet af Stafet For Livet i slutningen af 2014. Det er en vigtig kamp, de er med til at kæmpe, og selvfølgelig havde jeg lyst til at give mine bud på, hvordan en plakat, der kan skabe endnu mere fokus på sagen, kunne se ud. Nu håber jeg, en masse vil købe plakaten gennem Stafet For Livet, så de kan rejse endnu flere midler til kampen mod kræft, siger Hanne Mogensen.

Stafet For Livet foregår i Øster Jylby den 13. og 14. juni 2015.

Plakaten kan forudbestilles på Facebook og købes til stafetten.

Forfatter

Related posts

Top