En hjælpende hånd til 52 foreninger

Med en pulje på 300.000 kroner kan Thisted Forsikring nu give en lang række lokale foreninger en økonomisk håndsrækning midt i en ekstra hård coronatid.

Antallet af ansøgninger var rekordstort – hele 456 foreninger søgte om støtte – 52 af foreningerne kan se frem til at få en del af puljen.

Den netop overståede kampagne gik under konceptet ”Danmarks Rygrad giver en hjælpende hånd”. Kampagnens budskab var at hjælpe foreninger og klubber der i 2020 har været økonomisk ramt af corona-krisen.

– Efter vi gik i luften med kampagnen, stod det hurtigt klart for os at der var et kæmpe behov for hjælp ude i det lokale foreningsliv. Alene første dag vi havde åbnet for ansøgninger, modtog vi omkring 60 ansøgninger. Derfor har vi hævet beløbet fra 250.000 til 300.000 kr., siger administrerende direktør Dennis René Petersen, Thisted Forsikring.

Han peger på at efter den seneste nedlukning af de syv nordjyske kommuner, er behovet kun vokset.

– Det var tydeligt at foreningerne og klubberne i mange tilfælde er samlingspunktet for de små lokale byer. Her har borgerne mulighed for at få fælles oplevelser og sammenhold. Det er altså i høj grad i foreningerne at livet i Danmarks Rygrad finder sted.

– Vi har brug for foreningerne her i Danmarks Rygrad. Ikke mindst er det helt afgørende at vi støtter og roser og bakker op om de frivillige! Det er deres store arbejdsindsats der får det hele til at hænge sammen i foreningerne, siger Dennis René Petersen.

Du kan se en samlet liste over de foreninger, som modtager en økonomisk håndsrækning HER.

Forfatter

Related posts

Top