– En drengedrøm der går i opfyldelse

Det 20-årige målmandstalent Rasmus Henriksen har skrevet under på en 3-årig aftale med Mors-Thy Håndbold.

For Rasmus Henriksen, der ved siden af håndbolden arbejder som omsorgsmedhjælper i Morsø Kommune, er kontrakten en drengedrøm, der går i opfyldelse:

– Det bliver stort, og jeg glæder mig sindssygt meget til at blive en del af Mors-Thy Håndbolds ligatrup. Jeg er stolt af, at klubben har valgt at satse på mig over en længere periode, hvilket giver mig mulighed for at bevise, at jeg kan holde et kontinuerligt niveau og begå mig på liganiveau, udtaler han.

Faktisk er Rasmus Henriksen allerede en del af klubbens ligatrup, men det er primært som træningsspiller og som supplement til Rasmus Bech og Søren Pedersen. Indtil aftalen træder i kraft næste sommer fortsætter han på klubbens 2. divisionshold:

Jeg har præsteret godt på 2. divisionsholdet og til træninger og træningskampe med ligaholdet, og jeg føler, at jeg kan være med. Mine forventninger er at få et godt samarbejde med de øvrige keepere, lære en masse fra de erfarne spillere og lære gamet i ligaen at kende – og så håber jeg selvfølgelig på, at jeg får masser af spilletid og kommer til at opleve Bette Balkan for fuld udblæsning, siger Rasmus Henriksen.

LÆS OGSÅ:

Målmandstalent sikret for Mors-Thy Håndbold

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top