ELSK nomineret til Årets Bæredygtige Modebrand

Det Thy-baserede modebrand ELSK er blandt finalisterne, når der i næste uge for første gang afholdes Salling Future Friendly Fashion Award.

ELSK er udvalgt som en af de 10 finalister og har mulighed for både at vinde hovedprisen som Årets Bæredygtige Modebrand og Publikumsprisen.

Salling Future Friendly Fashion Award hylder bæredygtig mode, og juryen -som er udnævnt af Salling Stormagasin- har vurderet et utal af ansøgninger på både etablerede og upcoming brands, for at finde frem til de 10 finalister.

Vurderingen er blandt andet taget med udgangspunkt i valg af materialer (økologisk, restmaterialer, forarbejdning mm.), leverandørers arbejdsforhold, ‘items’ livscyklus (Craddle to Grave), CO2 aftryk, certificeringer og design (tidsløshed og holdbarhed, der i sig selv er bæredygtigt).

– Vi er stolte over at det arbejde vi laver til dagligt, også bliver bemærket i modebranchen og at man sætter pris på, at vi i al ydmyghed prøver at skubbe til nogle af grænserne for hvordan man kan drive et modebrand. Vores fornemste opgave er at inspirere forbrugere og andre brands til at agere mere bæredygtigt. En pris som Årets Bæredygtige Modebrand, er netop med til at sætte fokus på emnet og give os og andre en platform at tale ud fra, udtaler direktør Lars Riis.

Udover Årets Bæredygtige Modebrand, uddeles også Publikumsprisen, hvor alle kan stemme blandt de 10 finalister. Det brand med flest stemmer, vinder årets Publikumspris.

Har man lyst til at stemme, kan det gøres HER

Vinderne udnævnes til et show, som afholdes i Salling Aarhus d. 17. september.

Foto: ELSK

Forfatter

Related posts

Top