ELSK fra Klitmøller åbner Pop-Up butik i Aalborg

ELSK, som har hjemme i Klitmøller, åbner den 11. maj en Pop-Up butik i Salling Aalborg. Resten af maj, vil kunderne have mulighed for at se og købe ELSK’s seneste kollektion i stormagasinet.

Tøjmærket har en filosofi, hvor der er fokus på at producere tøj i høj kvalitet, af naturlige og økologiske materialer. Alle designs bliver produceret i et begrænset oplag og firmaet får størsteparten af deres designs printet i Holstebro og broderierne er lavet i Hanstholm.

For de to grundlæggere af ELSK, Lukas L. Leszczynski og Lars Riis, er ambitionen at skabe en international modevirksomhed, som bringer kvalitet og bæredygtighed tilbage til tøjbranchen.

– Vores vision for ELSK, har fra starten været at lave produkter som vi er stolte af og som afspejler vores store passion for det gode produkt. Med vores samarbejde med Salling, får vi mulighed for at vise vores produkt overfor et nyt publikum og vi glæder os til at se hvordan vores kollektion bliver modtaget, siger Lars Riis og fortsætter:

– Vi er stadig i vores opstarts-fase, og er derfor ekstra stolte over, at Salling så tidligt har valgt at starte et samarbejde op med os. Det er trods alt en en Danmarks største butikker og vi ser frem til at give kunderne i Salling en anderledes oplevelse.

I de 3 uger hvor Pop-Up butikken er i Salling, vil der være forskellige konkurrencer og events.

I Thy, forhandles ELSK hos Westwind i Klitmøller, Bolighuset Hvass i Thisted, VØ Surfshop i Vorupør samt Samilla og Tøjeksperten i Hanstholm. Derudover driver virksomheden sin egen webshop på www.elsk.com.

Forfatter

Related posts

Top