ELSK deltager på største og første bæredygtighedsmesse

Når Danmarks største og første bæredygtighedsmesse, INSPIRE CHANGE Expo, åbner til marts 2021 vil det bæredygtige tøjmærke ELSK fra Klitmøller være med blandt udstillerne.

ELSK har i efterhånden en del år markeret sig i tøjbranchen ved at have en klar målsætning om at skabe tøj, der ikke belaster miljøet unødigt.

– Vi ser det som vores pligt ikke bare at drive en virksomhed på en måde, som belaster miljøet så lidt som muligt, men også at tage et aktivt ansvar for både at inspirere forbrugerne og andre virksomheder til at agere mere bæredygtigt, siger Lars Riis, medstifter og direktør i ELSK.

Hans Henrik Jacobsen, der er projektleder på INSPIRE CHANGE Expo, er glad for aftalen med ELSK:

– Vi ved, at produktion af tøj belaster miljøet hårdt, derfor er det vigtigt at gøre det så skånsomt som overhovedet muligt. Vi er derfor rigtig glade for, at ELSK har valgt at være en del af vores messe, for at sætte fokus på bæredygtig fremstilling af tøj,siger han.

Dialog med forbrugerne
Det nordjyske tøjmærke vil være til stede på messen med en stand, hvor den nyeste kollektion vil blive præsenteret. Samtidig vil Lars Riis gerne i dialog med forbrugerne og fortælle, hvordan og hvorfor ELSK arbejder med bæredygtighed, hvorfor virksomheden har valgt at donere 1% af omsætningen til miljøbeskyttende formål og hvordan man kan agere som forbruger i forhold til tøj.

– Vi glæder os til at komme i Forum og til samarbejdet med INSPIRE CHANGE Expo. Det giver os mulighed for at inspirere og dele viden, men også for selv at lære af andre. Synlighed, opmærksomhed og dialog er vejen frem for at finde løsningen til de problemer, vi står overfor. Messen her, er et glimrende eksempel på, hvordan man skal opnå de tre ting på en gang, siger Lars Riis.

Om messen:
– INSPIRE CHANGE Expo er Danmarks største og første bæredygtighedsmesse, der sætter fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling.
– Fokus er på forbrugerne og på hvad den enkelte kan gøre for at fremme en mere bæredygtig livsstil. Messen har en ambition om at være med til at sænke danskernes CO2-udslip.
– INSPIRE CHANGE Expo foregår i Forum, København, i dagene 5.-7. marts 2021

Forfatter

Related posts

Top