Elisabeth fra Thy videre i Masterchef

I den seneste tid har vi fortalt om Nicolai Metner, der til daglig driver Cafe Icecream i Nykøbing, der er med i TV3-programmet Masterchef.

Men han er ikke den eneste lokale deltager.

Elisabeth Munk Nielsen, der er født og opvokset i Thy, er nemlig også med i programmet.

Til daglig er hun frisør og driver sin egen salon, Salon E i Vang. Udover arbejdet som selvstændig frisør har hun en stor passion for mad, og har sin egen blog på nettet.

På bloggen skriver hun også om sin deltagelse i Masterchef:

Det var med denne ret Eliasbet Munk Nielsen overbeviste dommerne om, at hun skulle med videre i Masterchef.
Panna Cotta med vanilje & akvavit, crumble, havtornsirup, saltkaramel og hvid chokolade. Foto: TV3

– Jeg havde længe gået og overvejet om jeg skulle søge (om at komme med i programmet, red.), men var sådan i tvivl… ”Er jeg nu også god nok?!…” – ”Ej, det er også for åndsvag… drop det!..” Men kom frem til – ”Det er sku også lige meget, det vil jeg altså!!!” Så det var bare at komme i gang.

Og sådan blev det.

Hendes hjerte banker specielt for det søde køkken og det var også en lækker panacotta med akvavit der sendte hende videre i MasterChef. Hun elsker at lave kager og desserter – og hendes store drøm er at åbne et konditori med udsigt til Vesterhavet.

Masterchef sendes på TV3 mandag til torsdag.

Årets deltagere i Masterchef. Nicolai Metner står som nr. 2 fra venstre på bagerste række. Elisabeth Munk Nielsen står som nr. 2 fra højre på forreste række. Foto: TV3

Foto: TV3

LÆS OGSÅ:

Nicolai gik videre i Masterchef

Forfatter

Related posts

Top