Ejerskifte blev en realitet efter solid lokal opbakning

Den 1. marts skiftede Fiskehuset på havnen i Thisted ejer.

Her kunne Michael Lyhne Mathiesen endelig se gevinsten af lang tids intensivt arbejde, da han overtog nøglerne til Fiskehuset, der tæller både restaurant, detailhandel, mad ud af huset og webshop.

Før han kunne overtage ejerskabet skulle der noget finansiering til, som blandt andet kom på plads takket være et tæt samarbejde med Thy Erhvervsforum og god opbakning fra den lokale investor Thy Erhvervsinvest og Andelskassen.

– Uden stærke lokale folk i ryggen, som har troet på mig, var det ikke lykkedes for mig at købe Fiskehuset. De har givet mig muligheden for det her, fortæller Michael Lyhne Mathiesen.

De tidligere ejere kontaktede Thy Erhvervsforum for cirka to år siden, vedrørende hjælp til formidling af et salg af Fiskehuset. Og siden da, er der blevet arbejdet med flere potentielle købere, men uden held. Indtil nu.

– Det er kanon at opleve, at det efter en længere proces omkring salg af Fiskehuset, viste sig, at det skulle være det her netværk og stærke samarbejde mellem flere parter, der skulle bane vejen for et genrationsskifte i Fiskehuset, fortæller Lisbeth Bang Nielsen, Erhvervskonsulent hos Thy Erhvervsforum.

Nu glæder Michael Lyhne Mathiesen sig til at slå dørene op og invitere kunderne indenfor.

Forfatter

Related posts

Top