Ejendomsmægler spår om den bedste påske længe

Med regeringens seneste udmelding om, at sommerhuse skal kunne belånes med 75 pct. mod de nuværende 60 pct. allerede til påske, tegner det ifølge indehaver af Nybolig Morsø, Ole Gørtler Laustsen til at blive den bedste påske nogensinde.

I dag kan man optage 60 pct. af lånet i sit sommerhus som realkreditlån, men står det til regeringen skal den grænse allerede til påske hæves til 75 pct. For et lån på en million kroner vil det betyde en besparelse på ca. 1.100 kr. om måneden.

-Der er ingen tvivl om, at en øget sommerhusbelåning er præcis, hvad vi har brug for, hvis vi skal kickstarte sommerhusmarkedet. Dels vil det gøre, at flere får råd til at realisere drømmen om et sommerhus, og dels vil spændingen blive udløst hurtigt, så folk ikke går og afventer måned efter måned, når de nu er blevet stillet det i udsigt, siger en begejstret Ole Gørtler Laustsen.

-Regeringen fortjener stor ros for at sætte skub i beslutningsprocessen, og lykkes det at få det her vedtaget allerede til påske, må jeg jo nok sige, at det bliver den bedste påske i mands minde, set med ejendomsmæglerens og boligmarkedets øjne, siger Ole Gørtler Laustsen.

Forfatter

Related posts

Top