Efter indbrudsbølge: Udlændinge forsøger at videresælge værktøj

Efter en lang række indbrud i håndværkerbiler i både Thy og på Mors de seneste dage, har politiet det sidste døgns tid fået flere henvendelser fra borgere der er blevet tilbudt at købe billigt værktøj.

Tyvekosterne fra indbruddene består primært af el- og batteridrevet værktøj, og Politiet arbejder derfor ud fra teorien om, at tyvene nu forsøger at videresælge værktøjet. Borgerhenvendelserne er kommet fra både Thisted og Nykøbing, men politiet har ikke mange spor at gå efter. Tyvene, der menes at være udlændinge, har benyttet sig af forskellige biler når de har forsøgt at afhænde tyvekosterne:

– Noter gerne bilernes nummerplade, så vi har noget konkret at gå efter, opfordrer Karl Tange fra lokalpolitiet i Thisted.

Noget tyder øvrigt på, at tyvene er rejst videre til Viborg-området hvor der i løbet af natten har været flere lignende indbrud i varebiler som dem i Thy og på Mors. Politiet er nu ved at undersøge, om de mange indbrud kan kobles sammen med yderligere en række lignende indbrud i Ringkøbing for nyligt.

LÆS OGSÅ:

Bølge af indbrud i håndværkerbiler på Mors

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top