Efter brugstyveri: 37-årig morsingbo sigtet for en lang række overtrædelser

Tirsdag formiddag kl. lidt over 10 ringede et vidne til Politiet og fortalte, at han kørte bagved en eftersøgt stjålen Toyota på Smedebjergvej i Vils.

Bilen, som var en splinterny demomodel, var blevet stjålet fra Toyota i Nykøbing et par dage tidligere. Politiet sendte straks en patrulje afsted, men der skulle en eftersættelse til før den stjålne bil blev bragt til standsning, hvorfor chaufføren vil blive sigtet for ikke at følge Politiets anvisninger.

Chaufføren, der er en 37-årig mand fra Nordvestmors, blev umiddelbart efter standsningen anholdt, og sigtet for yderligere en lang række overtrædelser.

Påvirket af både stoffer og spiritus
Via en udblæsning konstaterede betjentene, at manden var påvirket af spiritus ligesom narkometeret også gav udslag. Han bliver derfor, udover brugstyveri, sigtet for at have kørt i påvirket tilstand, og for at være i besiddelse af en mindre mængde hash.

I forbindelse med anholdelsen nægtede den 37-årige morsingbo at oplyse sit navn. Han vil derfor også blive sigtet for overtrædelse af Retsplejeloven.

– Der gik en times tid før han fik munden på gled, og fortalte os hvem han var, oplyser Vagthavende ved lokalpolitiet i Thisted.

Foto: Toyota Nykøbing, Facebook

Forfatter

Related posts

Top