ECPC i Thisted sendes direkte på landsdækkende TV

Når Europamesterskaberne i klassisk styrkeløft – ECPC 2017 – officielt åbnes på søndag af Thisteds borgmester Lene Kjeldgaard Jensen bliver det for et væsentligt større publikum end blot de tilstedeværende i Thyhallen.

ECPC (som står for European Classic Powerlifting Championships) 2017 bliver med støtte af Thisted Kommune, livestreamet til 90 lande af det spanske Viva TV. Og nu på falderebet har en ny spiller meldt sig på banen.

ALTIBOX, som servicerer flere hundredetusinde husstande har, efter at have fået udbedret de tekniske mangler i Thyhallen, og fået tilladelse af rettighedshaverne EPF, (Det europæiske styrkeløft forbund), meldt sig klar til at sende samtlige otte dage af 10-12 timers konkurrence direkte ud til deres kunder.

Denne mulighed for, at profilere sporten, arrangementet og Thisted kommune har arrangørerne takket pænt ja til. Og den potentielle seerskare i udlandet og nu i sær i Danmark er dermed vokset betragteligt.

Og da denne sene ”gave” som sådan ikke får nogen direkte indflydelse på arrangementets økonomi, forventer arrangørerne at budgettet på kr. 720.000 kr. holder, forhåbentlig med et lille overskud til foreningen, Thisted Vægttrænings Forening.

– Og hvis det som forventet lykkedes at afholde et europamesterskab over hele 10 dage, hvoraf 8 er konkurrencedage, med 600 tilrejsende fra 32 lande, for et budget i den størrelsesorden og skabe et et lille overskud, er den økonomiske målsætning indfriet, siger Jan Lyhne fra Thisted Vægttrænings Forening.

Forfatter

Related posts

Top