Durup gør klar til fremtidig vækst

Den fremtidige vækst og udvikling var til debat på Rådhuset i Durup.

Erhvervsnetværket Vækst i Durup havde i aftes inviteret hele erhvervslivet på Durup-egnen til handlingsorienteret møde om fremtidens vækst og udvikling i Durup.

– Vi nåede langt omkring på den halvanden time vi havde aftalt. Der var en bred enighed om at fortsætte arbejdet med at skabe synlighed for både Durup, erhvervslivet og de enkelte medlemsvirksomheder, fortæller netværkets projektleder Thomas Rosenkrands.

Massiv pressedækning
Projektlederen henviser til, at erhvervsnetværket har fået i alt 106 artikler og indslag i medierne i år og at det samlet oplag er på 1,2 mio. læsere/lyttere/seere for disse artikler og indslag. Han fortæller også, at netværket har lykkes med at skabe meromsætning på den rigtige side af en kvart million, som kun er kommet på grund af Vækst i Durup. Hertil kommer den omsætning, som øget synlighed måske har bidraget til hos medlemsvirksomheder. Dette er dog ikke gjort op.

Netop synlighed blev identificeret som det helt store indsatsområde. Ikke kun i forhold til presseomtale, men i lige så høj grad i forhold til egnens borgere.

– Vi må erkende, at vi skal have (endnu) mere fokus på, hvad det er vi lokale virksomheder laver. For det er bestemt ikke alle, der ved, at man kan handle køkkener, få 3D printet eller få rådgivning om Facebook, ledelse, arbejdsmiljø og meget andet her i Durup. Det skal vi blive endnu bedre til at fortælle om, sige Thomas Rosenkrands.

Vækst i Durup går nu i gang med at udarbejde en aktivitets- og handlingsplan 2016 for erhvervsnetværket på baggrund af drøftelserne på netværksmødet.

Vækst i Durup har p.t. 26 medlemmer, primært virksomheder beliggende i Durup. Erhvervsnetværket har sin egen hjemmeside www.vaekstidurup.dk.

Forfatter

Related posts

Top