Drømmen om evig ungdom

– Utrolig smuk og grotesk morsom, lyder anmeldernes skudsmål om Limfjordsteatrets næste gæstespil

”Hvis jeg bliver gammel” beskrives som så smuk, at man indimellem må hive efter vejret – og så grotesk morsom, at publikum andre gange er ved at vælte omkuld af grin. Den anmelderroste forestilling af Odense Teater og sART Danseteater handler om at ældes i en tid, der elsker ungdom og kan 22. oktober opleves på Limfjordsteatret. Eller rettere på Morsø Teater.

– På grund af corona har vi færre stole til rådighed i vores egen sal, end vi plejer, så for at få plads til alle flytter vi ind i den store teatersal i gymnasiebygningen, siger teaterleder Gitta Malling.

Her mødes to dansere og to skuespillere på scenen i en både smuk, morsom og tankevækkende forestilling, der veksler mellem stærke monologer og insisterende koreografier. En slags ”tale-ballet” med de fire relativt afklædte performere, der stiller deres slidte kroppe og mange tanker om livet før døden til skue.

– Det er et rigtig spændende samarbejde mellem det store landsdelsteater i Odense og så det lille, men meget roste sART danseteater i Svendborg, som gerne indgår i anderledes co-produktioner. Blandt andet Knud Romers ABC, som blev nomineret til en Reumert. Vi har hørt utrolig meget godt om ”Hvis jeg bliver gammel” og glæder os rigtig meget til at få den på besøg, siger Gitta Malling.

Anmelderne har været begejstrede for forestillingen, som på utraditionel vis blander genrerne. Og med den ekstra plads i Morsø Teater er der stadig mulighed for at sikre sig en billet på
www.limfjordsteatret.dk til torsdag 22. oktober kl. 19.30.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top