Drive-in i Nykøbing: Koncert, film, banko og gudstjeneste

I weekenden den 8.-10. maj er Mors Handel klar med et stort Drive-in event i Nykøbing. Det bliver drive-in med biograf, bankospil og koncert med Wafande.

Drive-in eventet kommer til at foregå på cirkuspladsen på Elsøvej i Nykøbing. Det bliver i dagene 8.-9. maj.

– Vi er i Mors Handel ligesom andre blevet ramt af aflysninger af blandt andet Børnenes Dag og Sommerkoncerterne på grund af coronavirus. Derfor vil vi i stedet glæde vores kunder med et brag af en Drive-in oplevelse for hele familien i de tre dage i store bededagsferien. Vi glæder os til at byde folk velkomne til en anderledes oplevelse i denne specielle tid, siger Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Der vil blive vist fem film fredag og lørdag, som er lige fra familiefilmen ”Toy Story 4” til filmen ”Bohemian Rhapsody” om bandet Queen, bestselleren Grease og endeligt et godt gys med filmen ”Nattevagten”. Lørdag er der koncert med Wafande, som tidligere har gæstet Mors til Børnenes Dag og Sommerkoncerterne i gågaden. Søndag formiddag holder Nykøbing Kirke en gudstjeneste. Om eftermiddagen er der bingo for hele familien, hvor præmierne er gavekort til byens butikker.

Gavekort til byens butikker
Der skal på forhånd købes billet til drive-in biograf, koncert og bankospil. Billetterne sættes til salg via www.morshandel.dk fra fredag den 1. maj. Gudstjenesten søndag er gratis.

– Når man køber billet til bio og koncert er det inklusiv et gavekort på 100 kr. til butikkerne i Mors Handel. De fleste butikker i gågaden holder igen åbent. Det er mere vigtigt end nogensinde før, at vi støtter op om butikkerne og handler lokalt. Vi er glade vores samarbejde med Morsø Kommune, der gør, at vi har midlerne til at afholde drive-in eventet, siger Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Når man deltager i drive-in eventet vil lyden blive transmitteret via bilens radio, og det vil ikke være tilladt at forladet bilen.

Arrangementet bakkes op af Morsø Kommune:

– Vi har gennem en årrække støttet Handelsstandsforeningens events, hvor sommerkoncerter er de største. I år bliver et helt særligt år, hvor meget er forandret. Vi støtter selvfølgelig også op om drive-in eventet, som de har formået at stable på benene rigtigt hurtigt, siger Ellen Philipsen Dahl, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget i Morsø Kommune.

Flere af byens restauranter tilbyder i denne tid take away, som kan hentes og medtages til de forskellige drive-in arrangementerne.

Program
Billetbestilling til drive-in bingo, bio og koncert foregår via www.morshandel.dk

Prisen for koncert og film er 250 kr. pr. bil. Dette er inklusiv et gavekort på 100 kr. til Mors Handel.
Prisen for bingo er 50 kr. pr. bil og desuden betales 10 kr. pr. plade. Plader hentes i Garderoben og Rokkjærs Guld Sølv Ure ved fremvisning af kvittering.

Fredag den 8. maj
Kl. 16.00 Drive-in bio med filmen Toy Story 4
Kl. 19.00 Drive-in bio med filmen Grease
Kl. 21.30 Drive-in bio – surprise

Lørdag den 9. maj
Kl. 14.00 Drive-in koncert med Wafande
Kl. 19.00 Drive-in bio med filmen Bohemian Rhapsody – Queen
Kl. 22.00 Drive-in bio med filmen Nattevagten

Søndag den 10. maj
Kl. 10.00 Drive-in gudstjeneste ved Nykøbing Kirke (gratis)
Kl. 13.00 Drive-in bingo
Kl. 16.00 Drive-in bio med filmen Løvernes Konge

Forfatter

Related posts

Top