Dreng slipper nådigt fra nedsejling ud for Vorupør

Den dreng, der tirsdag blev fløjet til Aalborg er sluppet nådigt fra en ulykke, der kunne være endt helt fatalt.

– De kunne være blevet slået ihjel, fastslår stationsleder på Redningsstation Vorupør, Benny Bak til TV MidtVest.

Ulykken skete tirsdag kl. 16:48, da en far med sin søn om eftermiddagen var taget ud for at tage garn ind en sømil nordvest for Stenbjerg i Thy lidt syd for Nørre Vorupør.

– De får øje på en kutter fra Thyborøn, der sejler hen mod dem og tror, at den sejler hen til jollen, for at folkene ombord på kutteren vil tale med faderen og sønnen, fortæller Jørgen Jensen fra Midt- og Vestjyllands Politi i Thisted.

– Da kutteren er 20 meter fra jollen, går det op for de to i jollen, at kutteren ikke har set dem, fortæller politiassistenten, som stadig lyder rystet over ulykken onsdag morgen.

– Kutteren sejler dem ned, og den redningsflåde, der var i jollen, har ikke slået sig ud, så de har ligget ti minutter i vandet. Sønnen er kommet til skade, og faren er chokeret, fortalte Benny Bak tirsdag. Han er stationsleder på Redningsstation Vorupør.

Efterfølgende blev sønnen fløjet med helikopter til Aalborg, da han havde pådraget sig en flænge i hovedet og besvimede, da han kom i land.

Jørgen Jensen fra Thisted Politi fortæller, at sønnen natten til onsdag har været indlagt til observation for hjernerystelse.

– Det er billigt sluppet, når man tænker på, hvad der kunne være sket, siger Jørgen Jensen.

Søfartsstyrelsen skal nu undersøge, hvorfor kutteren overså jollen.

– Der går nok en del tid, inden vi får svar på det, slutter Jørgen Jensen.

I samarbejde med TV MidtVest.

Foto : Forsvaret

Forfatter

Related posts

Top