Dolle-direktør vil bringe lokale sportstalenter til tops

I Thy findes der mange sportstalenter. De træner og konkurrerer mange timer hver uge, og skal samtidig ud og banke på døre  for at samle sponsorkroner ind til at kunne dyrke deres sportsgren på højt niveau.

Francois Grimal, direktør for Dolle A/S, kæmper for, at få det thy’ske erhvervsliv til at stå endnu mere sammen og støtte de lokale sportstalenter.

Han har en drøm om at der i Thy skal ansættes en Sponsor- og eventkoordinator.

Sponsor- og eventkonsulenten skal koordinere og udvikle måden, hvorpå talenterne indsamler sponsorater samt udvikle PR og events i forbindelse med sponsorater til sportstalenter og elitesportsudøvere. Det er derfor målet, at projektet både bliver fordelagtigt for sportstalenterne og sponsorvirksomhederne.

Sammen med Thy Erhvervsforum er det allerede lykkedes at få finansieret 300.000 kroner fra Innovationsfonden til en 2-årig projektansættelse.

Derudover har Thisted Kommune og Eliteidrætsrådet også valgt at støtte økonomisk op, forudsat af Francois Grimal kan finde den nødvendige opbakning hos det lokale erhvervsliv.

I Thy er vi vant til at stå sammen for at få tingene til at lykkes. Vi skal stå sammen for at støtte vores talenter til at performe på topniveau og huske, at hver gang det lykkes en elite idrætsudøver at vinde, er det ikke kun en sejr for talentet – men det bliver også en sejr for Thy, siger Francois Grimal og fortsætter:

– Beløbet som vi (erhvervslivet, red.) støtter konsulenten med går ikke fra sponsoraterne, vi vil støtte talenterne med, men er med til at skabe et fundament for en professionel tilgang til sponsor- og event management og pleje, samt støtte til vores egns sportstalenter. Vi håber talenterne vil tænke på Thy, når de når helt til tops – men først skal vi stå sammen om at støtte dem på den rejse.

Virksomheder som vil støtte op om initiativet skal kontakte Francois Grimal på mail fg@dolle.com.

Forfatter

Related posts

Top