Dolle blev årets Tag Fat vinder i Thy

 

Dolle fra Frøstrup vandt i aftes årets Tag Fat konkurrence i Thy, hvor tre stærke virksomheder udgjorde finalefeltet. Så det var marginalerne, der afgjorde hvem der vandt.

Juryen begrunder valget af Dolle med virksomhedens helt målrettede og beskrevne strategi om innovation og udvikling, der bl.a. gør, at innovation og nye produktideer ikke kun er kundedrevet, men i høj grad også organisationsdrevet.

Dolle har syv mand ansat i en udviklingsafdeling og har samtidig en helt klar strategi for udvikling af deres produktprogram.

Både AB metal og Kirk Plast er utroligt innovative virksomheder omkring både produktion og produkter, men er på produktsiden i højere grad kunde- og markedsdrevet, mens Dolle tillige har en strategi om at arbejde på udvikling/opfindelse af produkter, der er en et synligt behov for endnu.

Med andre ord, Dolle har en position i markedet, hvor de ofte er first-movers på baggrund af egen udvikling og strategi for denne, lød begrundelsen for sejren på Thy Erhvervsforums generalforsamling i aftes.

Dolle’s adm. direktør Francois Grimal modtog prisen på virksomhedens vegne.

Forfatter

Related posts

Top