Dolle A/S opkøber belgisk trappevirksomhed

Dolle A/S i Frøstrup styrker positionen som Europas førende trappeproducent med opkøb af den belgiske trappevirksomhed Sogem Group.

Med opkøbet har Dolle forstærket sin markedsledende position på det europæiske marked for trapper og gelænder-systemer.

– Vi har igennem længere tid ønsket at styrke vores salgsplatform i Vesteuropa og glæder os over, at det er lykkedes igennem opkøbet af Sogem SA, udtaler direktør i Dolle, Francois Grimal.

Sogem Group har siden etableringen i 1987 positioneret sig stærkt både på hjemmemarkedet i Belgien og på en række andre vesteuropæiske markeder. Virksomheden har gennem årene specialiseret sig i produktion og salg af modul- og pladsbesparende trapper, og er også aktiv inden for salg af loft trapper og gelænder.

– Vi har søgt efter relevante opkøbsmuligheder og har med Sogem Group fundet en virksomhed, der deler vores vision og forretningsfilosofi, siger Dolle-direktøren.

Sogem SA har hovedsæde i den belgiske by Charleroi og har 100 ansatte, hvoraf 75 er beskæftiget på virksomhedens fabrik i Rumænien.

– Med opkøbet fortsætter Dolle sin strategi med etablering af egne salgsselskaber i Europa, men vi har samtidigt tilført et meget veldrevet produktions- og salgsselskab med en god ledelse, høje professionelle medarbejder-kompetencer og med et godt renommé i markedet. Opkøbet er af stor strategisk vigtighed for os, da vi med dette cementerer vores position på det vesteuropæiske marked, og nu bevæger os mod en samlet omsætning tæt på 350 mio. kroner, lyder forventningen fra Francois Grimal.

Sogem SA fortsætter som et selvstændigt datterselskab til Dolle A/S og der er ikke planlagt ændringer på Sogem’s nuværende lokaliteter i Belgien og Rumænien.

Foto: Dolle A/S

Forfatter

Related posts

Top