Døgnåbent hos Circle K i Nykøbing Mors

Skal du rigtig tidligt ud af døren og har brug for morgenkaffe og friske rundstykker? Eller bliver du pludselig lækkersulten ud på de sene timer? Så behøver du ikke at fortvivle længere, for nu holder Circle K som den første butik i Nykøbing Mors åbent alle døgnets 24 timer – hele året rundt.

Du kan handle og tanke når det passer dig.

– Der har faktisk været en stor efterspørgsel på mere fleksible åbningstider, så folk har større frihed til at handle og tanke brændstof når det passer dem – og den efterspørgsel vil vi naturligvis gerne imødekomme, fortæller butikschef Klaus Poulsen fra Circle K i Nykøbing Mors.

De nye åbningstider – der også er noget nemmere at huske end de gamle – er gældende fra den 15. maj.

Stabile benzinpriser døgnet rundt
Konceptet med nu at holde døgnåbent i Nykøbing Mors – og på en lang række andre Circle K-stationer landet over – ligger godt i tråd med den nye prissætning på benzin, ”Fair Pris”, som Circle K indførte den tidligere på året

– Fair Pris betyder i korte træk, at du ikke længere behøver at tænke over hvornår på døgnet det er billigst at tanke, da vi nu har sænket startprisen med yderligere 40 øre. Benzinprisen vil derfor ligge mere stabilt hele døgnet, uden de store udsving, som man tidligere kunne opleve. Du kan altså tanke til en god pris lige når det passer dig – også midt om natten, siger Klaus Poulsen, der glæder sig til at byde kunder i Nykøbing Mors og omegn velkommen på den nu døgnåbne station.

Forfatter

Related posts

Top