Dodo klar til “Rock i Hallen” nu på fredag

Fredag den 23. oktober kan man komme til Rock I Hallen i Jyske Bank Mors Arena.

Denne aften kan man opleve Dodo and the Dodos, som i de senere år har givet en lang række koncerter. Deres sange holder stadig, ikke mindst “Vågner I Natten”, “Sømand Af Verden” og “Giv Mig Skibene Tilbage” – gedigen pop med stort P – De lever deres eget liv.

Det beviser bandet – og publikum – ved hver koncert. Og 1,5 mio. solgte plader siden debuten i 1986 taler deres eget sprog.

Dodo & The Dodos blev dannet i 1986 af Dodo Gad, Jens Rud, Steen Christiansen, Lars Thorup og Anders Valbro, og har lige siden været et meget populært liveband, der fortsat spiller omkring 50 koncerter hvert år.

Die Herren Thisted Kirke 2

Formidable Die Herren klar til at vælte Arenaen
U2 cover bandet Die Herren –“A Nigth At The U2” er også på plakatken. Die Herren vil komme endnu tættere på publikum end de hidtil har været. Publikum skal føle at de “står” på scenen og spiller sammen med Die Herren. De vil gøre hele spillestedet til en koncertens legeplads, hvor scene og gulv smelter sammen.

Die Herren rockede Thisted Kirke sidste år i grad, at man stadig ikke er færdig med at tætte sprækkerne i kirkevæggenede endnu !

Hvide Løgne

Hvide Løgne – næsten bedre end originalerne
Hvide Løgne er et rigtig dygtigt kopiband, der spiller den kendte pop- og rockmusik fra 80`erne og 90`erne, som alle elsker det.

De er fem professionelle og rutinerede musikere, som har en forkærlighed for den festlige musik fra 80`erne og 90`erne. Det kommer til udtryk i deres musik, når de spiller de velkendte og elskede sange af bl.a.Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags m.fl.

Foto : Elona SJøgren

Foto : Elona SJøgren

Mylle holder det hele sammen
Jørgen de Mylius også kendt som Mr. Grandprix, betragtes som en levende legende med over 50 år på CV’et hos Danmarks Radio. Som 16-årig debuterede han i 1963 på P3. Senere kom han til at stå i spidsen for en lang række tv programmer som Pop Nøglen,
Stardust, Musikboxen og Eldorado.

FAKTA:
Rock i Hallen, Jyske Bank Mors Arena
Fredag den 23. oktober 2015
Dørene åbnes til koncertfesten kl. 19.00.
Der kan også bestilles en lækker showbuffet, som starter kl. 17:30.
Billetter kan købes på www.jbarena.billetten.dk, Morsø Turistbureau og billettelefon: 9772 0488.
Arrangør : Only Live!

Forfatter

Related posts

Top