Dobbeltsporet drive-through og chesterfield: – Det bliver den mest fantastiske McDonald’s

Når McDonald’s omkring den 1. december åbner en ny restaurant på Mors bliver det med en kvinde fra Aalborg-egnen i spidsen.

46-årige Britta Børding bor til daglig i Støvring sammen med sin mand, og deres to fælles drenge på 8 og 11 år. Foruden den kommende restaurant på Mors er hun også siden sidste år franchisetager af McDonald’s-restauranten i Thisted. I 2019 overtog hun sin første restaurant i Frederikshavn.

I forhold til at åbne i restaurant i Nykøbing fortæller hun til LimfjordUpdate.dk:

– Mors er en ø i udvikling, og der er iværksat mange gode tiltag og initiativer, som blandt andet er med til at øge turismen. Denne udvikling vil jeg rigtig gerne være med til at påvirke i positiv retning, bla. ved at tilbyde en del nye arbejdspladser.

Britta Børding forventer at skulle ansætte omkring 50 medarbejdere, hvoraf cirka halvdelen bliver ansat på fuldtid.

Udvikling af unge mennesker
I Danmark er McDonald’s-restauranterne ejet af franchisetagere, der har købt retten til at drive og udvikle deres egen McDonald’s restaurant efter McDonald’s forretningskoncept. Et forretningskoncept, som har gjort McDonald’s til en af verdens førende og mest kendte restaurantkæder.

Noget af det Britta Børding elsker ved at være franchisetager er, at det giver mulighed for at ansætte unge mennesker og følge deres udvikling.

– Vi går rigtigt meget op i at udvikle vores medarbejdere og det er en spændende proces, som jeg går meget op i, fortæller Britta Børding.

Chesterfield og dobbeltsporet Drive Through
I modsætning til sine restauranter i Frederikshavn og Thisted skal hun nu for første gang være med til at slå dørene op til en ny restaurant, på et sted hvor der ikke tidligere har været en McDonald’s. Det afskrækker dog ikke Britta Bærding. Tværtimod:

– Det er rigtig spændende og jeg glæder mig utrolig meget. Når det er en helt ny restaurant, som jeg skal åbne, kan jeg netop sætte mit helt eget præg på den. Og jeg kan love, at det bliver den mest fantastiske McDonald’s med lækkert interiør, Caféområde med Chesterfieldsofa, skønt legeland til børnene masser af siddepladser  og dobbeltsporet Drive Through.

Der bliver plads til 116 siddende gæster i den nye restaurant.

I forhold til job på den kommende McDonald’s i Nykøbing starter rekrutteringen i midten af august. Man kan allerede nu sende en ansøgning afsted via McDonald’s jobportal i Thisted – klik HER.

Britta Børding er en af kun to kvindelige franchisetagere i McDonald’s-regi herhjemme.

LÆS OGSÅ:

28 meter højt McDonald’s skilt skaber vrede hos nabo

Pressefoto: McDonald’s

Forfatter
Top