Dobbeltkoncert i Snedsted Sognegård

Grupperne Svøbsk og Rannok spiller fredag 3. maj 2019 kl. 19.30 i Snedsted Sognegård, og i Thy Folkemusik glæder sig til at kunne byde velkommen til de to grupper igen.

Svøbsk spiller forførende folkemusik med en klang af tidløshed. Med flair for det nye og kær-lighed til det gamle blender de den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner og sange i en personligt og levende performance. Musikerne trækker på en stor bredde af mu-sikalske udtryk, som forenes med en dyb respekt for den danske tradition. Spilleglæden er stor, og det smitter af på publikum.

Svøbsk spiller et stort antal koncerter i klubber, festivaler, kirker, biblioteker og skoler hvert år og har turneret i Grønland, Island, Færøerne, Canada, Finland, Polen, Østrig, Skotland og Tyskland.

Ranok.

Rannok er kendt for deres intense drive og unikke samspil. De spiller dansk traditionel og kontemporær folkemusik med inspirationen fra de gamle spillemandsmelodier. Musikken tilføjes et moderne touch med nye kompositioner og spændende arrangementer, hvor violin og klaver svæver ud og ind imellem hinanden med lån fra bade jazz og klassisk musik. – Så forvent alt fra råswingende polkaer til stemningsfyldte ballader og varmhjertede valse, der taler både til hjertet og til fødderne, så publikum kommer op af stolene.

Duoen er en prisvindende duo i international topklasse og består af to yderst kompetente musikere. Violinisten Michael Graubæk blev udnævnt som dansk rigsspillemand i 2014 og pianisten Theis Langlands har modtaget adskillige priser ved DMA Folk. Sammen har de spillet utallige koncerter i ind- og udland.

Entré til koncerten er 150 kr. og for medlemmer af Thy Folkemusik 125 kr. Billetter kan bestilles på tlf. 5174 3305 (helst sms).

Forfatter
Top