DM i surf vender tilbage til Cold Hawaii

Den danske surf-elite er endnu en gang klar til at indtage Cold Hawaii til anden del af årets Danish Surf Tour – DM i Surf – i den kommende weekend.

Første del blev afholdt i Klitmøller og Vorupør i forbindelse med Cold Hawaii Film Festival i starten af måneden. Her fik de lokale surfere topplaceringer i kampen om vigtige DM-point. Og nu skal disse point altså forsvares på hjemmebane.

Surf fra øverste hylde
– Det bliver endnu en gang en weekend med surf fra den absolut øverste hylde, og med gratis adgang for publikum. Vi vil nogle dage forinden melde ud, hvorvidt vejret arter sig til surf i Cold Hawaii på det planlagte tidspunkt samt hvornår og hvor på Cold Hawaii, konkurrencen finder sted, fortæller Martin Bro fra Dansk Surf & Rafting Forbund med henvisning til, at sidste gang blev første del afviklet i Klitmøller og anden del i Vorupør pga. drilske vejrforhold.

Der vil blive dystet i Mens Open, Women, Junior og Longboard Open for alle.

– Vinderne samler point til den endelige DM-titel. Vi har fire stop på touren i alt fald før vinderen kåres. Der er plads til 44 deltagere til hvert stop på touren, og der var udsolgt på første stop, fortæller Martin Bro.

Foto: Brian Engblad/DSRF

Forfatter

Related posts

Top